Δείτε εικόνες από την τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Βελγικών Ποιμενικών στο Καρπενήσι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022 15:24 Δείτε εικόνες από την τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Βελγικών Ποιμενικών στο Καρπενήσι

Τελετή έναρξης Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Βελγικών Ποιμενικών FMBB 2022 στην Ευρυτανία.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βελγικών Ποιμενικών FMBB 2023 κήρυξε την έναρξή του με μία μεγάλη γιορτή στο κέντρο της πόλης!

Η τελετή έναρξης περιελάμβανε την παρέλαση των εκπροσώπων των αποστολών των 33 χωρών που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα σε κεντρικό δρόμο της πόλης μας που κατέληξαν στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου όπου πλήθος κόσμου τους επιφύλασσε θερμή υποδοχή και ένα ζεστό καλωσόρισμα από τους συνδιοργανωτές του Πρωταθλήματος.

Η εκδήλωση υποδοχής ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Δημάρχου Καρπενησίου Νίκου Σουλιώτη, του Αντιπεριφερειάρχη Π. Ε. Ευρυτανίας Αριστείδη Τασιού, του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού και του Προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Βελγικών Ποιμενικών Γιόχαν Βεκχούζεν.

Την τελετή έναρξης πλαισίωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου με χορούς από όλη την Ελλάδα κερδίζοντας το πιο ζεστό χειροκρότημα.

Επίσης, οι παρευρισκόμενοι και οι φιλοξενούμενες αποστολές δοκίμασαν τοπικά προϊόντα που προσέφεραν οι επιχειρήσεις της περιοχής μας και ετοίμασε το μαγειρείο της Μαθητικής μας Εστίας.

Μια μεγάλη διοργάνωση παγκόσμιας εμβέλειας ξεκίνησε!

Ευχαριστούμε θερμά τις επιχειρήσεις του τόπου μας που πρόσφεραν τα προϊόντα τους: τα αδέρφια Βρέκος για τα παραδοσιακά αλλαντικά Καρπενησίου, το Παραδοσιακό Τυροκομείο Κουτρομάνος, το Ιχθυοπωλείο  Fresco, το Αλλαντοποιείο Στρεμμένου, το εργαστήρι Παραδοσιακών Προϊόντων «Η Ευρύτη» και το Τυροκομείο Γιάννη Γαβρίλη καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους της Μαθητικής Εστίας Καρπενησίου για τις υπηρεσίες τους.

Από σήμερα, Τετάρτη 11 Μαΐου και κάθε ημέρα μέχρι την Κυριακή 15 Μαΐου, από τις 8:00 το πρωί έως αργά το απόγευμα θα διεξάγονται τα 6 κυναθλήματα στα τρία γήπεδα του Αθλητικού Κέντρου Καρπενησίου.

Την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 και ώρα 15:00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης και οι απονομές των βραβείων.

Σας περιμένουμε όλους να απολαύσετε ένα μοναδικό θέαμα, σε ένα πρωτότυπο άθλημα που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη χώρα μας και στην πόλη μας!

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή έναρξης  στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση