ΕΚΠΕΦ: Να σταματήσει εδώ και τώρα το έγκλημα κατά των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 16:35 ΕΚΠΕΦ: Να σταματήσει εδώ και τώρα το έγκλημα κατά των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

«Δεν είναι δυνατόν να πληρώσουν οι εργαζόμενοι τα λάθη και τις ευθύνες άλλων…»

Στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και το Εργατικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας με ανακοίνωσή του καταδικάζοντας την τροπολογίας της Κυβέρνησης και ζητώντας να μην πληρώσουν οι εργαζόμενοι τα λάθη και τις ευθύνες άλλων.

Η ανακοίνωση:

 «Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας εκφράζει την στήριξή του στο δίκαιο και μακροχρόνιο αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ που παλεύουν με όλη τη δύναμή τους να περισώσουν τις δουλειές τους και το μέλλον των οικογενειών τους.

Καταδικάζουμε την τροπολογία της Κυβέρνησης, με την οποία δίνεται στον ειδικό διαχειριστή η δυνατότητα να καταγγείλει το σύνολο των συμβάσεων εργασίας όλων των εργαζομένων, οδηγώντας τους στην ανεργία.

Καλούμε την Κυβέρνηση να αποδώσει την ευθύνη για την κακοδιαχείριση και τα ελλείμματα της ΛΑΡΚΟ σε αυτούς που πραγματικά ευθύνονται. Δεν είναι δυνατόν για μια ακόμη φορά να πληρώσουν οι εργαζόμενοι ευθύνες που δεν τους αναλογούν. 

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας στηρίζει τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των Πρωτοβάθμιων Σωματείων της ΛΑΡΚΟ».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση