Δήμος Λαμιέων: Τα αποτελέσματα των rapid tests της Τετάρτης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 15:43 Δήμος Λαμιέων: Τα αποτελέσματα των rapid tests της Τετάρτης

Δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Δήμο Λαμιέων τα αποτελέσματα των rapid tests που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 29 Ιουνίου σε Γαλανέικα και ΠΕΛ.

Ειδικότερα στα Γαλανέικα έγιναν 133 τεστ και βρέθηκαν εννέα (9) θετικά. Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ είχαμε συνολικά 14 θετικά, καθώς προσήρθαν και άτομα θετικά για επανεξέταση.

Αντίστοιχα στην ΠΕΛ έγιναν 217 δειγματοληψίες με 29 θετικά. Ακόμη οκτώ (8) ήταν τα άτομα που είχαν βρεθεί παλαιότερα θετικά και επανεξετάστηκαν και βρέθηκαν ξανά θετικοί στον ιό.

Σύνολο 350 τεστ ή αύξηση 35% στην προσέλευση των πολιτών σε σχέση με το προηγούμενο 24ωρο. Αντίστοιχα τα θετικά αυξήθηκαν περίπου κατά 12% φτάνοντας τα 38 θετικά (51 σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση