Πανελλήνιες 2022: Στις 11:00 οι βαθμολογίες στα Ειδικά Μαθήματα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 09:31 Πανελλήνιες 2022: Στις 11:00 οι βαθμολογίες στα Ειδικά Μαθήματα

Στις 11:00 θα ανακοινωθούν σήμερα Τετάρτη 6 Ιουλίου οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων των πανελληνίων, των δύο μουσικών μαθημάτων και οι βαθμοί επίδοσης στα αγωνίσματα των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να ενημερωθούν για τη βαθμολογία στην ειδική εφαρμογή του ΥΠΑΙΘ results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, με κεφαλαία γράμματα.

Οι υποψήφιοι, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, θα λάβουν τη βαθμολογία τους με SMS στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον το είχαν ήδη αιτηθεί στο gov.gr.

Υπενθυμίζεται ότι μέσω της εφαρμογής υπολογισμού μορίων, που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα markcalc.it.minedu.gov.gr/, θα έχουν τη δυνατότητα να υπολογίσουν το σύνολο των μορίων και για τις Σχολές, Τμήματα ή Εισαγωγικές Κατευθύνσεις, η εισαγωγή στις οποίες προϋποθέτει την εξέταση σε ειδικό μάθημα ή πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα).

Προσεχώς θα ανακοινωθούν οι Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής (ΕΒΕ) που αντιστοιχούν σε κάθε Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και θα αρχίσει η ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου σε ημερομηνίες που θα γνωστοποιηθούν από το ΥΠΑΙΘ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση