Συνάντηση ΕΑΣΥ Φθιώτιδας με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 08:04 Συνάντηση ΕΑΣΥ Φθιώτιδας με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα, είχαν την Παρασκευή (08/7/2022) ο Πρόεδρος Νίκος Τριανταφύλλης και η Αναπλ. Γενικός Γραμματέας, Ευαγγελία Ματσούκα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας.

Η συνάντηση έγινε παρουσία και του Προέδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Γρηγορίου Γερακαράκου, σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα.

Οι άνθρωποι της ΕΑΣΥΦ εξέφρασαν τις ευχές τους για καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα στον κ. Αρχηγό, στον οποίο έθεσαν υπόψη τα  προβλήματα που απασχολούν τους Αστυνομικούς της Φθιώτιδας.

Μεταξύ άλλων αναφερθήκαν:

-Στην ανάγκη ενίσχυσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας  στις προσεχείς έκτακτες μεταθέσεις, και ταυτόχρονα αιτηθήκαμε την  ορθολογική διαχείριση των αστυνομικών δυνάμεων.

-Στην επίσπευση των διαδικασιών για την μεταστέγαση  του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας σε νέο κτίριο.

- Στην έγκριση δαπάνης για την ανακατασκευή των κρατητηρίων του Αστυνομικού Τμήματος Δομοκού.

«Ο κ. Αρχηγός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα αιτήματά μας και δεσμεύτηκε για την επίλυση αυτών είτε απευθείας, είτε προωθώντας τα στις αρμόδιες Υπηρεσίες του Αρχηγείου», σημειώνει η ΕΑΣΥΦ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση