Λαμία: Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Εκκλησιών για το φυσικό αέριο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 09:01 Λαμία: Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Εκκλησιών για το φυσικό αέριο

Δευτέρα 18 και Τρίτη 19 Ιουλίου…

Εργασίες  εκσκαφών-συνδέσεων Φυσικού Αερίου θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 18- και την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 και από ώρες 7:00πμ έως 19:00μμ. σε περιοχές της οδού Εκκλησιών.

Σύμφωνα με το αρμόδιο Τμήμα του Δήμου Λαμιέων, για τις συγκεκριμένες εργασίες θα χρειαστεί να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων τις παραπάνω ημέρες και ώρες στην οδό Εκκλησιών, από τη διασταύρωσή της με την οδό Βελισαρίου έως τη διασταύρωσή της με την οδό Παναγίας  Δεσποίνης, καθώς και τμηματικές διακοπές κυκλοφορίας στις οδούς Δωριέων, Κορυτσάς,  Χειμάρας και Αργυροκάστρου.

Η προειδοποιητική σήμανση και για την εκτροπή της κυκλοφορίας με φυσική παρουσία (σημαιοφόρους) μέσω των οδών Βελισσαρίου, Υψηλάντου, Καποδιστρίου, Λεβαδίτου θα γίνει με ευθύνη της εταιρίας που έχει αναλάβει τις εργασίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση