Πανηγυρίζει ο Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας στο ΚΕΥΠ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 19:51 Πανηγυρίζει ο Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας στο ΚΕΥΠ Λαμίας

Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Ιουλίου…

Φέρεται σε γνώση των  ευσεβών ορθόδοξων χριστιανών, ότι την Κυριακή 17η Ιουλίου, μνήμη της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος, Αθληφόρου  &  Θαυματουργού  Μαρίνης, πανηγυρίζει με πάσα  λαμπρότητα, ο φερώνυμος ιερός ναός του στρατοπέδου «ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΚΟΥ - ΣΧΗ  ΚΩΝ/ΝΟΥ  ΤΣΑΚΑΛΟΥ».

Οι Ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

Σάββατο 16 Ιουλίου

19:00 μ.μ.: ΜΕΓΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ, ΧΟΡΟΣΤΑΤΟΥΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ  ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ Κ.Κ ΣΥΜΕΩΝ, ΜΕ ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ & ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ.

Κυριακή 17 Ιουλίου

07:00 π. μ.: ΟΡΘΡΟΣ  ΚΑΙ  ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΜΕΤΑ ΘΕΙΟΥ ΚΗΡΥΓΜΑΤΟΣ.

Κατά τις παραπάνω ημέρες και ώρες, η είσοδος στους πιστούς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Ιερές Ακολουθίες,  θα είναι  Ε  Λ  Ε  Υ  Θ  Ε  Ρ  Η,  από την Κεντρική Πύλη του  Κ Ε Υ Π, με τήρηση των ισχυόντων υγειονομικών μέτρων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση