Έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων στον Τολοφώνα Φωκίδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 17:29 Έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων στον Τολοφώνα Φωκίδας (φωτογραφία αρχείου)

Έγιναν ρίψεις και από τα δύο PZL που σηκώθηκαν από τη Λαμία…

Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του Τολοφώνα Φωκίδας, ξέσπασε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Τετάρτης (20/7) θέτοντας σε συναγερμό τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Στερεάς Ελλάδας.

Για την κατάσβεσή της ήδη έχουν επιχειρήσει τα δύο υπερπολύτιμα PZL από το αεροδρόμιο της Λαμίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί και ισχυρές επίγειες δυνάμεις που αριθμούν εφτά οχήματα με 15 πυροσβέστες, συν την Ομάδα Πολιτικής Προστασίας.

Στο σημείο μεταβαίνει και ο Διοικητής ΠΕΠΥΔ Στερεάς Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Θεοφιλόπουλος, ο οποίος βρισκόταν ήδη σε περιπολία στις περιοχές της Λοκρίδας και της Βοιωτίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, η έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων είχε ως αποτέλεσμα να προλάβουν μια επικίνδυνη πυρκαγιά που ξεκίνησε μέσα σε ελαιοπερίβολα πλησίον δασική ςέκτασης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση