Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση για τον διπλό αποχετευτικό αγωγό Καμ. Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 00:25 Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση για τον διπλό αποχετευτικό αγωγό Καμ. Βούρλων

Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Καμένων Βούρλων, για την αποπεράτωση του διπλού αποχετευτικού αγωγού του Δήμου, από τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό και τον Δήμαρχο Καμένων Βούρλων  Ιωάννη Συκιώτη.

Το έργο προϋπολογισμού 68.000 ευρώ, αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την οριστική επίλυση του διαχρονικού προβλήματος του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Η σύμβαση κρίθηκε αναγκαία, προκειμένου η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας να αναλάβει τη χρηματοδότηση του έργου και μέσα από τις τεχνικές της υπηρεσίες  την επίβλεψη κατασκευής του.

Πιο συγκεκριμένα, αντικείμενο του παρόντος έργου είναι η αποπεράτωση του τμήματος από το Κεντρικό αντλιοστάσιο στη θέση Πλατανέικα έως το κάθετο τεχνικό της ΠΑΘΕ πλησίον του ποδοσφαιρικού γηπέδου. Θα γίνει ανακατασκευή οδοποιίας και ασφαλτόστρωση τμήματος αγωγού έμπροσθεν του ξενοδοχείου Άλμα μέχρι και το κεντρικό Αντλιοστάσιο.

Η πίστωση του ποσού προέρχεται από την Περιφέρεια Στερεάς από Πιστώσεις ΚΑΠ-ΤΑΚΤΙΚΟΙ του τεχνικού προγράμματος έτους 2022.

Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας δήλωσε: «Με συνεργασία εντάσσουμε ένα σημαντικό έργο ανάπτυξης και υποδομής, με το οποίο ολοκληρώνεται ένα έργο που αφορά όχι μόνο το Δήμο Καμένων Βούρλων, αλλά τελικά όλη την Περιφέρεια». 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση