Δήμος Λαμιέων: Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ για Βρεφικούς, Βρεφονηπιακούς & Παιδικούς Σταθμούς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2022 12:48 Δήμος Λαμιέων: Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ για Βρεφικούς, Βρεφονηπιακούς & Παιδικούς Σταθμούς

Ξεκίνησε την Τρίτη 2 Αυγούστου η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο Πρόγραμμα «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» περιόδου 2022 - 2023. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr) μέχρι την Παρασκευή 12 Αυγούστου στις 23:59.

Οι δομές του Δήμου μας συμμετέχουν στο προαναφερόμενο πρόγραμμα, ενώ με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι φέτος θα λειτουργήσει για πρώτη φορά ένας αμιγώς Βρεφικός Σταθμός στη Διεύθυνση Υψηλάντη & Μακροπούλου (Άνοιξη). Σε αυτόν τον Πρότυπο Βρεφικό Σταθμό θα έχουν δικαίωμα εγγραφής βρέφη από 6 μηνών και μέχρι την ηλικία των 2,5 ετών.

Πιο συγκεκριμένα, δικαίωμα εγγραφής έχουν:

  • στο νέο βρεφικό τμήμα τα βρέφη που γίνονται 6 μηνών έως και το τέλος Σεπτεμβρίου του 2022 και μέχρι την ηλικία των 18 μηνών,
  • στα υπόλοιπα βρεφικά τμήματα τα βρέφη που γίνονται 18 μηνών έως και το τέλος Σεπτεμβρίου του 2022 και μέχρι την ηλικία των 2,5 ετών, ενώ
  • στα νηπιακά τμήματα όλα τα παιδιά που γίνονται 2,5 ετών ως το τέλος Σεπτεμβρίου του 2022 και μέχρι την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες μπορούν να επικοινωνούν με τον Βρεφικό, Βρεφονηπιακό ή Παιδικό Σταθμό του Δήμου που επιθυμούν ή με το 22313 - 51024 κατά τη διάρκεια των διακοπών του Αυγούστου.

Στοιχεία επικοινωνίας Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών

* Πρότυπος Βρεφικός Σταθμός: φιλοξενεί βρέφη από 6 μηνών και μέχρι την ηλικία των 2,5 ετών χωρισμένα σε δύο ηλικιακές ομάδες α) από 6 έως 18 μηνών και β) από 18 μηνών έως 2,5 ετών.

** Βρεφονηπιακοί σταθμοί: φιλοξενούν παιδιά από 18 μηνών έως την ηλικία εγγραφής στην υποχρεωτική εκπαίδευση χωρισμένα σε δύο ηλικιακές ομάδες α) 18 μηνών έως 2,5 χρονών και β) από 2,5 χρονών έως την ηλικία εγγραφής στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

*** Παιδικοί Σταθμοί: φιλοξενούν παιδιά από 2,5 χρονών έως την ηλικία εγγραφής στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση