Η συγκινητική ανάρτηση της ΔΕΥΑΛ για τη Μαρία Λεπίδα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 13:44 Η συγκινητική ανάρτηση της ΔΕΥΑΛ για τη Μαρία Λεπίδα

Με δύο λόγια από καρδιάς και με φωτογραφίες της Μαρίας Λεπίδα, απ΄ όταν εργαζόταν ως μηχανικός στη ΔΕΥΑΛ, την αποχαιρετούν οι συνάδελφοί της.

Δείτε την ανάρτηση και τις φωτογραφίες:

«Τετάρτη 17 Άγουστου 2022 αργά το απόγευμα έφυγε από κοντά μας η συνάδελφος μας Αρχιτέκτων Μηχανικός Μαρία Λεπίδα .

Εμείς οι άνθρωποι της ΔΕΥΑΛ, θέλουμε να εκφράσουμε την βαθιά μας θλίψη για το πρόωρο χαμό της αγαπημένης μας συναδέλφου Μαρίας Λεπίδα και τα θερμά μας συλλυπητήρια στο σύζυγο της και τους οικείους της.

Ήσουν ξεχωριστή και πολύτιμη. Ήσουν προσωποποίηση της υπευθυνότητας, της αξιοπρέπειας, με αρχές στον εργασιακό σου χώρο και στις κοινωνικές σου δραστηριότητες.

Ήσουν ένας υπέροχος άνθρωπος, που εκτιμούσαν, θαύμαζαν και αγαπούσαν όλοι όσοι σε γνωρίσαν και συνεργάστηκαν μαζί σου. Αγαπούσες τη ζωή και την αισθητική της.

Με τα έργα σου και την καθοριστική συμμετοχή σου στην ανέγερση του κτιρίου της ΔΕΥΑΛ, αφήνεις ανεξίτηλο το αποτύπωμα σου «στο ταξίδι που κάναμε μαζί» και θα μείνεις για πάντα στο βιβλίο της μνήμης μας.
Αγαπημένη μας Μαρία, σε αποχαιρετάμε και συμμετέχουμε στην θλίψη των δικών σου ανθρώπων
».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση