Αναβάλλεται για λόγους ασφαλείας ο 10ος Ποδηλατικός Άθλος στα βουνά της Ρούμελης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 19:34 Αναβάλλεται για λόγους ασφαλείας ο 10ος Ποδηλατικός Άθλος στα βουνά της Ρούμελης

Νέες ημερομηνίες διεξαγωγής από 22 έως και 25 Σεπτεμβρίου…

Ο Δήμος Λαμιέων και η Οργανωτική Επιτροπή του «Ποδηλατικού Άθλου Ρούμελης», εκτιμώντας την επικινδυνότητα των έντονων καιρικών φαινομένων ανακοίνωσαν την αναβολή του 10ου Ποδηλατικού Άθλου στα βουνά της Ρούμελης που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί από 25 έως και 28 Αυγούστου.

Όπως αναφέρουν «με υπευθυνότητα και με γνώμονα την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων, αναφορικά με τις πρόσφατες ανακοινώσεις για ακραία καιρικά φαινόμενα, σας ανακοινώνουμε την αναβολή του 10ου Ποδηλατικού Άθλου στα βουνά της Ρούμελης και την μετάθεσή του για τις ημερομηνίες 22, 23, 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2022».

Και οι διοργανωτές συμπληρώνουν «παρότι όλα είναι έτοιμα για την διεξαγωγή του Άθλου και η αναβολή του επιφέρει νέες δυσκολίες, θα ήταν ανεύθυνο να αγνοήσουμε τις προειδοποιήσεις για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και να εκθέσουμε τους ποδηλάτες, τους εθελοντές και όσους θα βρίσκονταν μαζί μας σε κίνδυνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση