Λαμία: Επικίνδυνο κτίριο «βρέχει» σοβάδες στο κέντρο της πόλης (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 09:12 Λαμία: Επικίνδυνο κτίριο «βρέχει» σοβάδες στο κέντρο της πόλης (ΦΩΤΟ)

Κάτι πρέπει να γίνει πριν έχουμε κάποιο σοβαρό ατύχημα…

Επικίνδυνο κτίριο βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου της Λαμίας στη συμβολή των οδών Δροσοπούλου και Έσλιν.

Κάποτε στέγαζε ξενοδοχείο και ήταν όλο ζωή, σήμερα σαπίζει εξωτερικά και έχει γίνει πηγή κινδύνων για ανυποψίαστους περαστικούς.

Πρόκειται για έναν πολυσύχναστο δρόμο και είναι θαύμα που δεν έχει συμβεί ακόμη ατύχημα με θύμα άνθρωπο (αυτοκίνητα την έχουν πληρώσει)!

Ειδικά μετά τις τελευταίες νεροποντές έχουν αρχίσει να πέφτουν και οι υπόλοιποι σοβάδες που είχαν απομείνει, ενώ όπως μας επισήμανε περίοικος, υπάρχει κίνδυνος και για την μεταλλική ταμπέλα του ξενοδοχείου που έχει σαπίσει και είναι θέμα χρόνου να την ξηλώσει κάποιος δυνατός αέρας!

Παραλίγο ατύχημα!

«Το συγκεκριμένο παλαιό ξενοδοχείο είναι εδώ και πολλά χρόνια εγκαταλειμμένο. Μετά από τις σφοδρές βροχές των τελευταίων ημερών, οι σοβάδες αρχίζουν και πέφτουν στο δρόμο. Είναι πολύ επικίνδυνο για τους πολίτες που περνούν αμέριμνοι. Πριν από λίγο που πέρασα παρά λίγο να μου πέσει ο σοβάς στο κεφάλι», λέει στο LamiaReport επαγγελματίας που λόγω της γειτονίας με το κτίριο περνά συχνά από το σημείο.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτουν σοβάδες από το κτίριο. Έχουμε ειδοποιήσει την αστυνομία. Κάτι πρέπει να γίνει πριν χτυπήσει κάποιος άνθρωπος σοβαρά από πτώσεις υλικών», μας λέει ένας ακόμη άνθρωπος που έχει τη δουλειά του πλησίον του επικίνδυνου κτιρίου και το βλέπει να πέφτει λίγο λίγο.

Πριν από λίγα χρόνια η ηλεκτρονική μας εφημερίδα είχε καταγράψει και πάλι πτώση σοβάδων από το συγκεκριμένο κτίριο, με την αστυνομία μάλιστα να έχει κλείσει για λίγη ώρα τη διέλευση οχημάτων και πεζών.

Σημειώνουμε τέλος ότι το ρεπορτάζ του LamiaReport καταγράφει ότι στο σύνολό τους τα παρατημένα κτίρια στο κέντρο της Λαμίας είναι ιδιωτικά και υπάρχει σημαντικό πρόβλημα στην εύρεση πολλές φορές των ιδιοκτητών που είναι υπεύθυνοι για τη συντήρησή τους.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση