Συνάντηση των Εργαζομένων στα Κέντρα Υγείας Φθιώτιδας με τον Υπουργό Οικονομικών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 16:03 Συνάντηση των Εργαζομένων στα Κέντρα Υγείας Φθιώτιδας με τον Υπουργό Οικονομικών

Συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών και Βουλευτή Φθιώτιδας Χρήστο Σταϊκούρα, πραγματοποίησε την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022, το Σωματείο Εργαζομένων στα Κέντρα Υγείας και στις Δημόσιες Υγειονομικές Υπηρεσίες Φθιώτιδας.

Τη συνάντηση επιδίωξαν τα μέλη του Σωματείου για την επίλυση θεμάτων που θα βελτιώσουν τις συνθήκες εργασίας του προσωπικού και κατ΄ επέκταση θα αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στον πολίτη και συνάνθρωπο.

Συζητήθηκαν θέματα όπως:

• Η αντικατάσταση των πεπαλαιωμένων ασθενοφόρων των Κέντρων Υγείας 

• Η αντικατάσταση  και Προμήθεια στολών για το προσωπικό των Κέντρων Υγείας 

• Οι διαφορετική (οικονομικά και διοικητικά) θέση των πληρωμάτων ασθενοφόρων των Κέντρων Υγείας  σε σχέση με αυτά του ΕΚΑΒ

• Οι θέσεις προϊσταμένων στα Κέντρων Υγείας 

• Οι ελλείψεις και τα προβλήματα (μετακίνηση ιατρών σε Γ.Ν. Λαμίας) σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή των  Κέντρων Υγείας  και η γενικότερα η κατάσταση της ΠΦΥ στο νομό μας.

«Η συζήτηση έγινε σε φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα και το ραντεβού μας ανανεώθηκε για το τέλος του επόμενου μήνα. Ευελπιστούμε  πως με την παρέμβαση του κυρίου Σταϊκούρα τα περισσότερα  από τα θέματα που τέθηκαν θα έχουν λυθεί ή θα έχει  δρομολογηθεί η λύση τους», αναφέρει σε δελτίο τύπου το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση