Καραΐσκος: Όλα έτοιμα να απολαύσουμε το μεγαλύτερο αγώνα μηχανοκίνητου αθλητισμού

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2022 08:55 Καραΐσκος: Όλα έτοιμα να απολαύσουμε το μεγαλύτερο αγώνα μηχανοκίνητου αθλητισμού

Παραδόθηκε το Service Park στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας…

Παραδόθηκε σήμερα Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου από το Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο στην οργανωτική επιτροπή του «ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2022», το Service Park του διεθνούς αγώνα, που φιλοξενείτε για 2η συνεχόμενη χρονιά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Ο κ. Καραΐσκος δεν έκρυψε τη χαρά και την ικανοποίηση που η έδρα του Δήμου του και της Περιφέρειας, φιλοξενεί τη μεγαλύτερη διοργάνωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού και προέτρεψε τους πολίτες να το απολαύσουν μετατρέποντας τον σπουδαίο αυτόν αγώνα σε Ρουμελιώτικη γιορτή.

Δείτε το βίντεο:

Το Service Park του «ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2022», είναι και πάλι υποδειγματικό, καθώς φιλοξενεί με άνεση και πλήρως λειτουργικά τα πληρώματα και τους συνοδούς τους.

Ο χώρος της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας είναι πανεύκολα προσβάσιμος, όπως και πολύ εύκολα ο επισκέπτης μπορεί να επιστρέψει στην εθνική οδό για να συνεχίσει το ταξίδι του. Βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας πράγμα που σημαίνει ότι με αφετηρία τη Λαμία έχεις την άνεση να ταξιδέψεις σε όποιο δημοφιλή προορισμό επιλέξεις, ενώ σχετικά με τον αγώνα, μπορείς να προσεγγίσεις σχεδόν το σύνολο των ειδικών διαδρομών.

Δείτε όμορφες εικόνες από την πυρετώδη προετοιμασία των αγωνιστικών ομάδων:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση