Παραμένει το πρόβλημα με το τηλεοπτικό σήμα σε Μαρτίνο και Λάρυμνα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 23:10 Παραμένει το πρόβλημα με το τηλεοπτικό σήμα σε Μαρτίνο και Λάρυμνα

Συνεχίζονται οι εργασίες δωρεάν εγκατάστασης δορυφορικών οικιακών κατόπτρων...

Ο Δήμος Λοκρών ενημερώνει τους κατοίκους των κοινοτήτων Μαρτίνου – Λάρυμνας ότι λόγω τεχνικού προβλήματος το τηλεοπτικό σήμα θα επανέλθει την Παρασκευή 9/9/2022.

«Ζητούμε την κατανόηση των κατοίκων», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος.

Σημειώνουμε ότι οι συγκεκριμένες Κοινότητες έχουν ενταχθεί στις «Λευκές Περιοχές» και σύμφωνα με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης οι εργασίες δωρεάν εγκατάστασης δορυφορικών οικιακών κατόπτρων για τηλεοπτική κάλυψη συνεχίζονται μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2022.

Όσοι δημότες έχουν υποβάλλει αντίστοιχη αίτηση είτε στο ΚΕΠ Μαρτίνου είτε ηλεκτρονικά και δεν έχει γίνει ακόμη η εγκατάσταση κατόπτρου στην οικία τους,  να επικοινωνήσουν με το Δήμο Λοκρών, στο τηλέφωνο επικοινωνίας 22333-50312, για την διασταύρωση της πορείας της αίτησής τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση