Δήμος Δομοκού: Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας «Συνδυάζω - Μετακινούμαι»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 16:35 Δήμος Δομοκού: Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας «Συνδυάζω - Μετακινούμαι»

16 με 22 Σεπτεμβρίου 2022…

Ο Δήμος Δομοκού με τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Οργανισμό του, η ΔΗΚΕΔΗΔ, η Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων και το ΚΔΑΠ Δομοκού, συμμετέχουν στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας «Συνδυάζω - Μετακινούμαι».

Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν από 16 μέχρι 22 Σεπτεμβρίου:

16 Σεπτεμβρίου: Ενημέρωση σχετικά με τα οφέλη του ηλεκτρικού Αυτοκινήτου και το σχέδιο φόρτισης Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων του Δήμου Δομοκού.

17 Σεπτεμβρίου: Παρουσίαση Σχεδίου Δήμου Δομοκού για την προσβασιμότητα όλων στο Δημόσιο Χώρο

18 Σεπτεμβρίου: Ανανέωση οδοσήμανσης σε διαβάσεις πεζών, θέσεις παρκινγκ και παρκινγκ ΑΜΕΑ με παραδοσιακό και εναλλακτικό χρωματισμό.

19 Σεπτεμβρίου: Παρουσίαση ηλεκτρικού Αυτοκινήτου (Πλατεία κοινότητας Δομοκού).

• Τοποθέτηση σχαρών πάρκιγνκ για τους χρήστες ποδηλάτων στα σχολεία του Δήμου.

• Οι μαθητές των ΚΔΑΠ Δομοκού θα ενημερωθούν για τους εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης (ηλεκτρικό ποδήλατο, πατίνι, κ.α.) μέσω της δράσης «Με τακινούμαι Οικολογικά» μέσω παρουσιάσεων και θα κληθούν να αποτυπώσουν τις ιδέες τους με κατασκευές και ζωγραφιές.

• Σεμινάριο κυκλοφοριακής αγωγής για μαθητές και πολίτες στην κοινότητα Ομβριακής, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Δομοκού.

20 Σεπτεμβρίου

• Άθληση, σωματική άσκηση και υγιεινός τρόπος ζωής

• Σεμινάριο κυκλοφοριακής αγωγής για μαθητές και πολίτες στην κοινότητα Δομοκού, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Δομοκού

21 Σεπτεμβρίου

• Διαγωνισμός και έκθεση Ζωγραφικής με θέμα «Καλύτερες συνδέσεις - Συνδυάζω Μετακινούμαι»

• Σεμινάριο κυκλοφοριακής αγωγής για μαθητές και πολίτες στην κοινό τητα Νέου Μοναστηρίου, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Δομοκού.

22 Σεπτεμβρίου: «Τρέχω & Παίζω με ασφάλεια» διεξαγωγή αγώνα μπάσκετ και παραδοσιακά παιχνίδια της γειτονιάς στον κεντρικό δρόμο της κοινότητας Δομοκού

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση