Χειροπέδες σε 64χρονο για λαθραία τσιγάρα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 16:33 Χειροπέδες σε 64χρονο για λαθραία τσιγάρα

Κατασχέθηκαν πάνω από 1.000 πακέτα και πολλές δεκάδες συσκευασιών καπνού…

Στη σύλληψη ενός 64χρονου που είχε στην κατοχή του καπνικά προϊόντα χωρίς ταινία φόρου κατανάλωσης, προέβησαν, πρωινές ώρες της Δευτέρας (3/10), στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στη Χαλκίδα, εντοπίστηκε ο συλληφθείς να κατέχει μία νάιλον συσκευασία περιέχουσα καπνικά προϊόντα, διαφόρων επωνυμιών. Στη συνέχεια, ο 64χρονος παρέδωσε και άλλη ποσότητα καπνικών προϊόντων, τα οποία βρίσκονταν σε αποθήκη που διαχειρίζονταν ο ίδιος και τα οποία επίσης δεν έφεραν ταινία φόρου κατανάλωσης.

Συνολικά κατασχέθηκαν χίλια σαράντα (1.040) πακέτα τσιγάρων, ήτοι είκοσι χιλιάδες οκτακόσια τσιγάρα (20.800), και διακόσιες τριάντα πέντε (235) συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων, συνολικού βάρους έντεκα κιλών και επτακοσίων πενήντα γραμμαρίων (11.750gr).

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση