Επ’ αυτοφώρω συλλήψεις από Άμεση Δράση και ΟΠΚΕ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 08:14 Επ’ αυτοφώρω συλλήψεις από Άμεση Δράση και ΟΠΚΕ

Κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία αλλά και πολλά μέτρα κλεμμένων καλωδίων…

Ένας Ρομά συνελήφθη επ’ αυτοφώρω τη Δευτέρα (17/10) το απόγευμα στο Βαθύ Αυλίδας Εύβοιας από αστυνομικούς της Α’ ΟΠΚΕ της Ασφάλειας Χαλκίδας, με κλεμμένα καλώδια ρεύματος που είχε αφαιρέσει από το ενεργό δίκτυο του ΟΣΕ περιοχής της Χαλκίδας, διαταράσσοντας έτσι την ασφάλεια κυκλοφορίας των αμαξοστοιχιών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς ενέχεται, το χρονικό διάστημα από 9 έως 16-10-2022, στη διάπραξη συνολικά τεσσάρων (4) κλοπών καλωδίων ρεύματος της ισόπεδης διάβασης του σιδηροδρομικού δικτύου από Χαλκίδα προς Οινόη, η οποία βρίσκεται σε περιοχή της Χαλκίδας.

Ο συλληφθείς εντοπίστηκε να κινείται πεζός και να μεταφέρει σε καρότσι (150) μέτρα καλωδίου ρεύματος του ΟΣΕ (σε κουλούρα), το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον Οργανισμό.

Επίσης την Τρίτη (18/10) πρώτες πρωινές ώρες- στη Χαλκίδα, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από Αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, ένας άνδρας την ώρα που προσπαθούσε να μπει σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για να κλέψει.

Συγκεκριμένα αποπειράθηκε να παραβιάσει παράθυρο του καταστήματος, όμως έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από τους προστρέξαντες Αστυνομικούς.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, την 12-10-2022 είχε διαπράξει ακόμη μία απόπειρα κλοπής στο ίδιο κατάστημα.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία (κατσαβίδια, σκεπάρνι και τσιμπίδα ασφαλειών).

Αμφότεροι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση