Λαμία: «Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας» και η γιορτή του Αγίου Αρτεμίου - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 15:18 Λαμία: «Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας» και η γιορτή του Αγίου Αρτεμίου - Δείτε εικόνες

Η 20η Οκτωβρίου είναι η ημέρα που η Εκκλησία μας γιορτάζει τον Άγιο και Μεγαλομάρτυρα Αρτέμιο, ο οποίος είναι και προστάτης της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μαζί γιορτάζουμε την «Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας» και στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία, τελέσθηκε Δοξολογία για τον εορτασμό του Αγίου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, με την Αγιαστική παρουσία της Τιμίας Χειρός του Ευαγγελιστού Λουκά, Πολιούχου Λαμίας και της Ιεράς Εικόνας του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδας, Συμεών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας Υποστράτηγος Σπυρίδων Σκλάβος, καθώς και εκπρόσωποι των Θρησκευτικών, Πολιτικών και Δικαστικών Αρχών της πόλης, του Στρατού και Σωμάτων Ασφαλείας, τοπικών φορέων, επαγγελματικών ενώσεων και ενώσεων αποστράτων, καθώς και συνδικαλιστικοί φορείς του εν ενεργεία προσωπικού.

Προ της απολύσεως, η Αστυνόμος Α’, Δήμητρα - Παρασκευή Βιολιντζή, ανέγνωσε την Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα.

Ακολούθησε δεξίωση με πολλούς προσκεκλημένους, καθώς πλέον το επιτρέπουν οι επιδημιολογικές συνθήκες, στη Λέσχη Αξιωματικών.

Δείτε το βίντεο με τις ευχές και τις ευχαριστίες του ΓΕΠΑΔ Στερεάς Σπυρίδωνα Σκλάβου:

Δείτε φωτογραφίες από τη Δοξολογία στον Ι.Μ. Ναό και τη δεξίωση στη ΛΑΦ:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση