Γέμισε από γυαλιστερές Ferrari το Μουζάκι Καρδίτσας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 17:11 Γέμισε από γυαλιστερές Ferrari το Μουζάκι Καρδίτσας (ΦΩΤΟ)

Το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές club ιδιοκτητών αυτοκινήτων Ferrari της Ιταλίας, το «PASSIONE ROSSA» βρίσκεται, όπως καταγράφει το KarditsaLive.Net, από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (20/10) στο Μουζάκι!

23 ξεχωριστές Ferrari - μεταξύ των οποίων τα μοναδικά μοντέλα Portofino, 360 Modena, California T, 458 Speciale, Mondial, 355 F, F8 Tributo, 812 Superfast πέρασαν το πρωί από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και εν συνεχεία κατευθύνθηκαν στην περιοχή μας όπου και θα παραμείνουν για άλλες τρεις ημέρες με τους φίλους των αυτοκινήτων να έχουν τη δυνατότητα να τις θαυμάσουν από κoντά και να βγάλουν τις σχετικές φωτογραφίες.

Τα μέλη του «Passione Rossa» θα επισκεφτούν πέρα από το Μουζάκι, τη λίμνη Πλαστήρα και την Καρδίτσα. Όλα αυτά με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, την Περιφέρεια Θεσσαλία (ΠΕ Καρδίτσας), των Δήμων Καρδίτσας, Μουζακίου, Λίμνης Πλαστήρα και χορηγών.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

ΠΕΜΠΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

16:30 – 19:00 Δημόσια παρουσίαση του Ferrari Club “Passione Rossa” στο κοινό και στους δημοσιογράφους στο παρκινγκ του Mouzaki Palace Hotel & Spa

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

11:30 – 14:30 Δημόσια παρουσίαση στην Πλαζ Πεζούλας (Λίμνη Πλαστήρα)

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

11:00 – 14:30 Δημόσια παρουσίαση στην Πλατεία Πλαστήρα (Καρδίτσα)

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

16:30 – 18:30 Δημοτικό πάρκινγκ του Δήμου Μουζακίου

Πληροφορίες για το FERRARI CLUB «PASSIONE ROSSA»

Το FERRARI Club «Passione Rossa» ιδρύθηκε από τον Δρ. Fabio Barone το 1999, ο οποίος είναι και ο πρόεδρος του μέχρι σήμερα. Μέλη του Club είναι αποκλειστικά μεγάλοι Ιταλοί επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες ή συλλέκτες αυτοκινήτων FERRARI. Έχει ως αποκλειστικό σκοπό τη διάδοση της πιο διάσημης μάρκας πολυτελών sport αυτοκινήτων στον κόσμο. Το «Passione Rossa»  εδώ και χρόνια είναι ένας απαραίτητος συντελεστής για εθνικές και διεθνείς εκδηλώσεις και παραστάσεις όπου τα αυτοκίνητα FERRARI είναι πρωταγωνιστές μαζί με τον τόπο που επισκέπτονται. Ο Fabio Barone είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές πρόσωπο καθότι είναι κάτοχος 3 παγκόσμιων ρεκόρ ταχύτητας (Guinness World Speed Records).

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση