Μία θέση εργασιακού συμβούλου στο ΚΠΑ2 Λαμίας της ΔΥΠΑ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 17:38 Μία θέση εργασιακού συμβούλου στο ΚΠΑ2 Λαμίας της ΔΥΠΑ

Μία ακόμη θέση στη Χαλκίδα. Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις…

Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 00:01, ξεκινάει η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για 60 θέσεις εργασιακών συμβούλων στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) της ΔΥΠΑ, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» και με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης NextGenerationEU.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 23:59.

Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας υπάρχει, μία (1) θέση ΠΕ ή ΤΕ εργασιακού συμβούλου στο ΚΠΑ2 Λαμίας και μία (1) θέση στο ΚΠΑ2 Χαλκίδας. Οι θέσεις είναι 8μηνης  διάρκειας, με δυνατότητα παράτασης για άλλους οκτώ μήνες και δυνατότητα  εκ νέου παράτασης για άλλους οκτώ μήνες.

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Δημοσίου gov.gr με κωδικούς TAXISnet μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης του ελληνικού δημοσίου www.gov.gr ακολουθώντας τη διαδρομή: gov.gr→ Εργασία και ασφάλιση → Απασχόληση στο δημόσιο τομέα → 2η Προκήρυξη θέσεων για εργασιακούς συμβούλους της ΔΥΠΑ έτους 2022 ή απευθείας από το σύνδεσμο: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kaiasphalise/apaskholese-sto-demosio-tomea/2e-prokeruxe-theseon-giaergasiakous-sumbous-2022ulous-tes-dupa-eto

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη διεύθυνση www.dypa.gov.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση