Απομακρύνθηκε το εκτροχιασμένο βαγόνι - Ομαλοποιήθηκε η κατάσταση (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 08:04 Απομακρύνθηκε το εκτροχιασμένο βαγόνι - Ομαλοποιήθηκε η κατάσταση (ΦΩΤΟ)

Με λεωφορεία τα περισσότερα δρομολόγια της γραμμής Αθήνα - Θεσσαλονίκη…

Λίγο μετά τις 4:00’ το απόγευμα δόθηκε πάλι στην κυκλοφορία από τον ΟΣΕ η διπλή γραμμή του δικτύου Τιθορέα - Λειανοκλάδι, έχοντας απομακρύνει το εκτροχιασμένο βαγόνι της αμαξοστοιχίας 882, από την είσοδο του σταθμού της Λοκρίδας.

Τα συνεργεία έδωσαν γρήγορα τη μία γραμμή, μέχρι όμως ο γερανός να απομακρύνει το βαγόνι και να αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία, οι περισσότερες γραμμές καθυστέρησαν τόσο από Αθήνα, όσο και από Θεσσαλονίκη, ενώ οι περισσότεροι επιβάτες χρειάστηκε να μετακινηθούν με μεγάλη καθυστέρηση και μόνο με λεωφορεία.

Ειδικότερα από το Σταθμό της Θεσσαλονίκης έφυγαν με τραίνο (προαστιακό) μόνο όσοι είχαν εισιτήριο μέχρι Λάρισα, ενώ οι υπόλοιποι μετακινήθηκαν με λεωφορεία. Πρώτος συρμός που έφυγε κανονικά από τη συμπρωτεύουσα ήταν το «βέλος» στις 17:08’.

Από την Αθήνα η πρώτη αμαξοστοιχία που πέρασε από τη μονή - αρχικά - γραμμή ήταν η 56.

Το σιδηροδρομικό ατύχημα στο σταθμό της Τιθορέας που σημειώθηκε στις 09:40’ το πρωί, είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί χάος στο Λειανοκλάδι όπου βρέθηκαν οι επιβάτες των αμαξοστοιχιών από Θεσσαλονίκη που είχαν ήδη ξεκινήσει αλλά και όσοι ήθελαν να ταξιδέψουν από Λειανοκλάδι για Αθήνα ή Θεσσαλονίκη.

Αργότερα έφτασαν και οι επιβάτες των αμαξοστοιχιών που είχαν μείνει στην Τιθορέα, με αποτέλεσμα να πολλαπλασιαστούν οι - δικαιολογημένες - διαμαρτυρίες για τις μεγάλες καθυστερήσεις.

Δείτε φωτογραφίες από το συνωστισμό που παρατηρήθηκε έξω από το ΣΣ Λειανοκλαδίου, πριν και κατά την άφιξη των πρώτων λεωφορείων:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση