Ο πρέσβης της Φινλανδίας στο Δήμο Δομοκού και στη Μελιταία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 08:10 Ο πρέσβης της Φινλανδίας στο Δήμο Δομοκού και στη Μελιταία

Τον πρέσβη της Φινλανδίας Jari Gustafsson, υποδέχτηκε σήμερα Παρασκευή (21/10) στο Δομοκό, ο Δήμαρχος Μπάμπης Λιόλιος, με τον οποίο περπάτησαν στην αρχαία Μελιταία και ενημερώθηκαν για τα σημαντικά ευρήματα από τους υπεύθυνους του προγράμματος.

Τα πρώτα ευρήματα από την περιοχή είναι πολύ σημαντικά και όλοι ελπίζουν ότι οι ανασκαφές θα αποκαλύψουν τα μυστικά που κρύβει.

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Δομοκού για την επίσκεψη του Φινλανδού Πρέσβη:

«Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε σήμερα τον Πρέσβη της Φινλανδίας στην Ελλάδα Mr Jari Gustafsson τόσο στη Μελιταία, όσο και στο Δημαρχείο του Δήμου Δομοκού.

Μετά την επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο της Μελιταίας και την παρουσίαση των ευρημάτων και των εργασιών που έχουν υλοποιηθεί μέχρι σήμερα, ο Πρέσβης μετέβη στον Αρχαιολογικό χώρο όπου ξεναγήθηκε από την Υπεύθυνη του προγράμματος από την πλευρά του Φινλανδικού Ινστιτούτου Mrs Petra Pakkanen, την Υπεύθυνη του προγράμματος εκ μέρους της Εφορίας Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας-Ευρυτανίας κα Ψαρογιάννη Κωνσταντίνα και τον Αρχαιολόγο κ. Λάμπρο Σταυρογιάννη.

Στο τέλος ακολούθησε ανταλλαγή δώρων στο Δημαρχείο, μεταξύ του Προέδρου της Κοινότητας Μελιταίας κ. Βασιλείου Καραπέτσα, του Πρέσβη της Φινλανδίας και του Δημάρχου Δομοκού.

Τα ευρήματα μέχρι στιγμής ξεπερνούν τις προσδοκίες των Αρχαιολόγων και όλοι μαζί ευελπιστούμε και ευχόμαστε με αντίστοιχες εκπλήξεις να συνεχίσουν οι ανασκαφές στο μέλλον

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση