Εγκαίνια 2ης Έκθεσης Τοπικών Προϊόντων Δυτικής Φθιώτιδας στο Παζάρι Σπερχειάδας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 11:18 Εγκαίνια 2ης Έκθεσης Τοπικών Προϊόντων Δυτικής Φθιώτιδας στο Παζάρι Σπερχειάδας (ΦΩΤΟ)

Στα πλαίσια του παραδοσιακού πενθήμερου παζαριού της Κοινότητας Σπερχειάδας από τις 20 έως τις 24 Οκτώβρη εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 20 Οκτώβρη του 2022 η 2η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων Δυτικής Φθιώτιδας «Δρόμοι των Γεύσεων» στην Κεντρική πλατεία Σπερχειάδας παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών.

Η Έκθεση τοπικών Προϊόντων Δυτικής Φθιώτιδας μια πρωτοβουλία του Δήμου Μακρακώμης και της Ομάδας Παραγωγών Τοπικών  Προϊόντων Δυτικής Φθιώτιδας, αποσκοπεί στην γνωριμία των επισκεπτών με τα παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής και τις αγνές πρώτες ύλες τους.  

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης κ. Γεώργιος Χαντζής υποδέχθηκε τους Βουλευτές Φθιώτιδας κ. Θέμη Χειμάρα και κ. Ιωάννη Σαρακιώτη, τον Αντπεριφερειάρχη Φθιώτιδας κ. Ηλία Σανίδα, Αντιδημάρχους, Δημοτικούς  Συμβούλους και Προέδρους Φορέων και Συλλόγων του Δήμου μας.

Μετά τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκε μαγειρική επίδειξη και δωρεάν κεράσματα των τοπικών προϊόντων των παραγωγών από τον Σεφ κ. Βασίλη Μυλωνά και την Σεφ κα. Μπόζιου Κωνσταντία.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση