Δήλωση ανεξαρτητοποίησης από το Μιχάλη Κορδολέμη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 18:42 Δήλωση ανεξαρτητοποίησης από το Μιχάλη Κορδολέμη

Την ανεξαρτητοποίηση από το συνδυασμό «Λαμία - Περήφανη Πόλη» κοινοποίησε στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων, ο ανεξάρτητος - πλέον - δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Κορδολέμης:

«Προς Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λαμιέων.

Κύριε Πρόεδρε, Σε συνέχεια της δηλώσεως μου περί ανεξαρτητοποίησής μου, η οποία έλαβε χώρα πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, θέλω να δηλώσω δια της παρούσης και ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου την αποχώρησή μου από τη δημοτική παράταξη «Λαμία-Περήφανη Πόλη». Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση μετά από πολλή περίσκεψη, αφορούν μεταξύ άλλων, στον συγκεντρωτικό τρόπο αντιμετώπισης, από την πλευρά του Δημάρχου, των σημαντικών θεμάτων της πόλεως μας, στην απουσία πρωτοβουλιών για συστράτευση όλων στην αντιμετώπισή τους και κυρίως στην μη τήρηση των προεκλογικών δεσμεύσεων της παρούσας δημοτικής αρχής.

Απευθυνόμενος με απόλυτο σεβασμό, προς τους συνδημότες και τις συνδημότισσες που με τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και σε όλη την τοπική κοινωνία, τους διαβεβαιώνω ότι με την ίδια διάθεση και τον ίδιο ζήλο θα συνεχίσω να τιμώ την ψήφο τους και ως ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος έχοντας πάντοτε ως βασική προτεραιότητα να υπηρετώ τους πολίτες και να προασπίζομαι τις ανάγκες των πολιτών του Δήμου Λαμιέων μακριά από προσωπικά συμφέροντα και περίεργες πρακτικές. Παρακαλώ όπως προβείτε στις ανάλογες διαδικασίες γνωστοποίησης της απόφασής μου στο Δημοτικό Συμβούλιο και στα Πρακτικά αυτού.

Με τιμή

Ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Μιχαήλ Κορδολέμης»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση