Βόλος: «Δε χτύπησα τη γυναίκα και την πεθερά μου…»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 11:05 Βόλος: «Δε χτύπησα τη γυναίκα και την πεθερά μου…»

Τριήμερη προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε χθες ο 47χρονος φυσικοθεραπευτής μετά από μήνυση που κατέθεσαν το Σάββατο εις βάρος του δυο γυναίκες, ενώ χθες το δικαστήριο τον άφησε ελεύθερο μέχρι την απολογία του.

Συγκεκριμένα, μια 65χρονη και μια 41χρονη – μητέρα και κόρη – κατήγγειλαν ότι ο 47χρονος τις χτύπησε προκαλώντας τους εκδορές και μώλωπες, ενώ βρίσκονταν σε χώρο στάθμευσης εντός του κεντρικού λιμένα Βόλου.

Όπως αναφέρουν τα gegonota.news, ο 47χρονος καυγάδιζε έντονα με τη σύζυγό του και καταγγέλθηκε από τις δύο αυτόπτες μάρτυρες ότι  τη χτύπησε, μπροστά στα μάτια του 4χρονου παιδιού τους. Οι δυο άγνωστες γυναίκες που έτυχε να περνούν εκείνη τη στιγμή από το σημείο, πλησίασαν για να βοηθήσουν την ανυπεράσπιστη σύζυγο και τότε ο 47χρονος δεν δίστασε να χτυπήσει και τις ίδιες, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία.

Η σύζυγος ωστόσο στην κατάθεσή της αρνείται ότι την χτύπησε ο 47χρονος και ανέφερε ότι καυγάδιζαν γιατί η ίδια δεν ήθελε ο άντρας της να πιάσει τιμόνι στα χέρια του.

Δεν χτύπησα ούτε την σύζυγό μου ούτε καμία άλλη γυναίκα”, κατέθεσε ο 47χρονος στην αστυνομία, ενώ χθες στο Αυτόφωρο η σύζυγός του ήταν δίπλα του, μαζί με το παιδί τους . Η δίωξη που ασκήθηκε στον 47χρονο είναι για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή, άσκηση βίας κατά της συζύγου , επικίνδυνη οδήγηση μέσα σε λιμενικό χώρο , απειλή και εξύβριση κατά συρροή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση