Συσκέψεις και συναντήσεις του ΚΚΕ στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 14:23 Συσκέψεις και συναντήσεις του ΚΚΕ στη Φθιώτιδα

Οι κομματικές οργανώσεις στη Φθιώτιδα του ΚΚΕ διοργανώνουν συναντήσεις και συσκέψεις  στο πλαίσιο του καλέσματος της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος προς το λαό και τη νεολαία.

Το πρόγραμμα:

Πέμπτη 3 Νοέμβρη, σύσκεψη συζήτηση στην Ελάτεια στις 7μ.μ στην ταβέρνα " Ο Πόντος" με ομιλητή τον Χρίστο Πάσουλα μέλος της Ε.Π.  Αν. Στερεάς και Εύβοιας του Κ.Κ.Ε. 

Παρασκευή 4 Νοέμβρη, περιοδεία στο χώρο του "Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας" στη  Λαμία με την Ανδριάνα Μπαφούτσου μέλος του Γ.Π. Αν. Στερεάς και Εύβοιας του Κ.Κ.Ε. και  γραμματέα της Τ.Ε. Φθιώτιδας.   

Κυριακή 6 Νοέμβρη, σύσκεψη συζήτηση στη αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου του Δήμου Λαμίας στην οδό Λεωνίδου με ομιλητή τον Κώστα Μπάτσικα μέλος της Γραμματείας της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε. και γραμματέα της οργάνωσης περιοχής Αν. Στερεάς και Εύβοιας του Κ.Κ.Ε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση