Λαμία: Τροχαίο με ντελιβερά στη νότια πλευρά της πόλης - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2022 11:00 Λαμία: Τροχαίο με ντελιβερά στη νότια πλευρά της πόλης - ΦΩΤΟ

Διακομίστηκε ελαφρά τραυματισμένος στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας…

Τροχαίο με το καλημέρα, λίγο πριν τις 9 το πρωί της Πέμπτης (3/11) στη συμβολή των οδών Καβάφη και Κραββαρίτη στη Νέα Άμπλιανη Λαμίας, στο ύψος του 6ου Δημοτικού Σχολείου.

Ο νεαρός ντελιβεράς κινούνταν στην οδό Καβάφη με κατεύθυνση προς Παγκράτι και το ασημί Corolla, που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα έστριψε αριστερά στην Κραββαρίτη, με αποτέλεσμα το δίκυκλό να πέσει στο πίσω μέρος του.

Ο νεαρός ευτυχώς φορούσε κράνος και δε φάνηκε να έχει χτυπήσει σοβαρά, ωστόσο το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο τον διακόμισε για περαιτέρω εξέταση στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Δείτε βίντεο:

Στο σημείο έφτασε και πλήρωμα της Τροχαίας Λαμίας που ανέλαβε την καταγραφή και τη διερεύνηση των αιτιών του ατυχήματος.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση