Νέες μηνύσεις σε λαθροθήρες από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 21:29 Νέες μηνύσεις σε λαθροθήρες από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Λαμίας

Ακόμη δύο περιστατικά λαθροθηρίας σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες και πήραν τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Όπως ενημερώνει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας, το πρώτο περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια περιπολίας που εκτελούσε στην περιοχή Γοργοποτάμου ο θηροφύλακας του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας, Στυλιανός Παπαποστόλου. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε λαθροκυνηγός να ασκεί θήρα με χρήση ηχομιμητικής συσκευής προσέλκυσης πουλιών (κράχτης) και ασκήθηκε εις βάρος του μήνυση για παραβάσεις του νόμου περί θήρας.

Το δεύτερο περιστατικό εκτυλίχθηκε στην περιοχή Μοδίου, όπου  - και σε αυτή την περίπτωση -  ο λαθροκυνηγός έκανε χρήση παρόμοιας συσκευής. Εντοπίστηκε από τον εν λόγω θηροφύλακα και του υποβλήθηκε σχετική μήνυση.

Και στις δύο περιπτώσεις κατασχέθηκαν οι κυνηγετικές άδειες και τα παράνομα μέσα θήρας.

«Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να εκτελεί υπεύθυνα και αποτελεσματικά το φιλοθηραματικό του έργο», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση