Μαθητής τραυματίστηκε στο μάτι από αεροβόλο!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 08:35 Μαθητής τραυματίστηκε στο μάτι από αεροβόλο!

Άσχημη κατάληξη είχε το παιχνίδι δύο εφήβων αλβανικής καταγωγής, στον Παλαμά, με αεροβόλο όπλο, καθώς ο εξοστρακισμός της βολίδας τραυμάτισε τον ένα στο μάτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του KarditsaLive.Net, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 3 το απόγευμα της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου, με τον 15χρονο να οδηγείται στο Κέντρο Υγείας Παλαμά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι παρότι τελικά μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο στη Λάρισα, δεν υπάρχει κίνδυνος για την ζωή του και η διακομιδή έγινε για να υπάρξει καλύτερη αντιμετώπιση στο τραύμα στο μάτι του.

Από την Αστυνομία διενεργείται προανάκριση για το συμβάν, με όλες τις ενδείξεις να συνηγορούν πως πρόκειται για ατύχημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση