Καμένα Βούρλα: Συναγερμός για πυρκαγιά σε κουζίνα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 13:09 Καμένα Βούρλα: Συναγερμός για πυρκαγιά σε κουζίνα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα…

Συναγερμός σήμανε στο κέντρο της Πυροσβεστικής για πυρκαγιά σε κουζίνα σε σπίτι στα Καμένα Βούρλα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής (11/11).

Συγκεκριμένα άρπαξε φωτιά ο απορροφητήρας πάνω από την ηλεκτρική κουζίνα πάνω στην οποία υπήρχαν μαγειρικά σκεύη, και επεκτάθηκε στα ντουλάπια.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δημήτρης Καραμανώλης που ενημερώθηκε για το συμβάν έφτασε πρώτος με το όχημα της Πολιτικής Προστασίας και περιόρισε τις φλόγες με το λάστιχο του σπιτιού.

Δείτε βίντεο:

Σε λίγα λεπτά τρία οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο του Αγίου Κωνσταντίνου είχαν φτάσει επίσης στο σημείο και ολοκλήρωσαν την κατάσβεση ενώ ήλεγξαν και τους χώρους για να μην υπάρξει κάποια ανάφλεξη.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση