Από το συνέδριο των Προσκόπων Στερεάς Ελλάδας & Εύβοιας στη Λαμία (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022 22:27 Από το συνέδριο των Προσκόπων Στερεάς Ελλάδας & Εύβοιας στη Λαμία (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία οι εργασίες του συνεδρίου που φιλοξενήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Ι.Μ. Φθιώτιδος…

Διαβάστε το δελτίο τύπου σχετικά με το Συνέδριο της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

«Την Κυριακή 06 Νοεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Λαμίας και στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, συνέδριο της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας με συμμετοχή ενηλίκων στελεχών από την Άμφισσα, την Ιτέα, τη Χαλκίδα, τη Νέα Αρτάκη, τα Ψαχνά του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων και τη φιλοξενούσα πόλη της Λαμίας. Το συνέδριο είχε κεντρικό θέμα το «Θέλουμε, μπορούμε», με κεντρική εισήγηση την προσφορά στον συνάνθρωπο ως θεμελιώδες συστατικό των αρχών του προσκοπισμού. Τα θέματα του Συνεδρίου περιλάμβαναν αντικείμενα που αφορούσαν

1) Αλλαγές και βελτιώσεις στην προσκοπική εκπαίδευση.

2) Ανάπτυξη, σύγχρονα εργαλεία για την διατήρηση και επέκταση του προσκοπισμού.

3) Το προσκοπικό πρόγραμμα και η προσέγγιση του ανά τμήμα.

4) Ο ρόλος και οι αρμοδιότητες της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης.

5) Προσκοπική Ομάδα Διάσωσης Άγριας Ζωής.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε συζήτηση ανά κύκλους ενδιαφέροντος και ολοκληρώθηκε με τις εκλογές και την ανάδειξη εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση.

Χαιρετισμό, μεταξύ άλλων, απηύθυνε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, τονίζοντας στους συμμετέχοντες την αξία της προσφοράς στον πλησίον.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος για την ευγενή παραχώρηση του Πνευματικού Κέντρου για την πραγματοποίηση των εργασιών. Επίσης τα αρτοποιεία Ζιώγας για το φαγητό που προσέφεραν, τα μέλη της Επιτροπής, κα Βούρτσα Δήμητρα και κο Βαλτινό Φώτη, για την αμέριστη βοήθεια που παρείχαν από την αρχή μέχρι και την ολοκλήρωση του συνεδρίου, τους γονείς που πρόσφεραν διάφορα εδέσματα. Οι συμμετέχοντες αναχώρησαν από την πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις που μας δίνει την ικανοποίηση να συνεχίσουμε το έργο μας για το Σύστημα μας και την πόλη μας και να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Συνεχίζουμε για πιο ψηλά ανεβάσματα.!!!!!

‘’ΘΕΛΟΥΜΕ & ΜΠΟΡΟΥΜΕ’’»

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση