Τα οριστικά αποτελέσματα στο Εθνικό Κτηματολόγιο - 4 θέσεις στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 12:33 Τα οριστικά αποτελέσματα στο Εθνικό Κτηματολόγιο - 4 θέσεις στη Φθιώτιδα

Οι πίνακες διοριστέων/προσληπτέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο…

Εκδόθηκαν την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022 από τον ΑΣΕΠ τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 12Κ/2021, για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, εκατόν μίας (101) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Τουρισμού και στο Ελληνικό Κτηματολόγιο Ν.Π.Δ.Δ. (Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης).

Οι πίνακες διοριστέων/προσληπτέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Οι θέσεις στη Φθιώτιδα είναι τέσσερις (4) στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΝΠΔΔ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΓΡ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΜ. ΔΙΟΙΚ/ΚΗΣ KAI ΟΙΚ/ΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ)

ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ (ΙΔΑΧ) - ΜΑΝΙΚΑ ΣΤΕΛΛΑ

ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΙΔΑΧ) - ΡΑΓΑΖΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΙΔΑΧ) - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ

ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΙΔΑΧ με Εμπειρία) - ΜΠΑΛΑΤΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΡΙΑ

Αναζητήστε όλα τα αποτελέσματα στη σελίδα του ΑΣΕΠ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση