Καμένα Βούρλα: «Τα παιδιά στέλνουν μήνυμα αγάπης στην Τρίτη ηλικία»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 14:39 Καμένα Βούρλα: «Τα παιδιά στέλνουν μήνυμα αγάπης στην Τρίτη ηλικία»

Συνεργάζονται το Κέντρο Κοινότητας με τα νηπιαγωγεία και το «Βοήθεια στο Σπίτι»…

Δράση με θέμα «Τα παιδιά στέλνουν μήνυμα αγάπης στην Τρίτη ηλικία» διοργανώνει το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Καμένων Βούρλων, ενόψει των χριστουγεννιάτικων γιορτών.

Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με όλα τα νηπιαγωγεία του Δήμου Καμένων Βούρλων και τα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Σκοπός της δράσης είναι τα παιδιά να δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικες κάρτες και να στείλουν ένα μήνυμα αγάπης σε άτομα τρίτης ηλικίας που συμμετέχουν στο «Βοήθεια στο Σπίτι». Η δράση πραγματοποιείται για να προσφέρουνε χαμόγελο στα μικρά παιδιά, χαρά στους ηλικιωμένους και ανακούφιση αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Το πρώτο μέρος της δράσης αφορά στη δημιουργία των καρτών από τα παιδιά και η παραλαβή αυτών από το Κέντρο Κοινότητας. Το δεύτερο μέρος αφορά στην παραλαβή των καρτών από τα «Βοήθεια στο Σπίτι» και στη διανομή τους στα ωφελούμενα μέλη τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση