Ενημερωτικό Εργαστήρι από το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 22:29 Ενημερωτικό Εργαστήρι από το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λαμία

«Εξαρτητικές Συμπεριφορές & Εθισμοί: Η Γνώση είναι Πρόληψη», το θέμα του…

Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με έδρα τη Λαμία σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο “Επίπεδο”, διοργανώνουν δωρεάν ενημερωτικό εργαστήρι με θέμα: “Εξαρτητικές Συμπεριφορές & Εθισμοί: Η Γνώση είναι Πρόληψη”. Η δράση απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς, επαγγελματίες, αλλά και σε κάθε πολίτη που ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για το φαινόμενο της εξάρτησης και να συζητήσει σχετικούς προβληματισμούς με το προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ.

Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12/12/2022 και ώρα 19:00 στον χώρο του βιβλιοπωλείου “Επίπεδο” (Αβέρωφ 5), στη Λαμία.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 22310-45456.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Σε περίπτωση κάλυψης των θέσεων θα οριστεί πρόσθετη ημερομηνία.

Εισηγητές:

Δημήτριος Μπασδέκης, Υπεύθυνος Συμβουλευτικού Κέντρου Λάρισας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

Λαμπρινή Λεοπούλου-Λια, Κοινωνική Λειτουργός, Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

Δημήτριος Παπαδήμας, Ειδικός Θεραπευτής, Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

Οι νέες Μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λαμία βρίσκονται επί της οδού Βασιλικών 20 και παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε σχέση με τις εξαρτήσεις από ναρκωτικά, αλκοόλ και τυχερά παιχνίδια για τους άμεσα ενδιαφερόμενους και τις οικογένειές τους, ανάλογα με τις ανάγκες τους. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 22310 45456 & 22310 67885.

Η υποστήριξη των ατόμων πραγματοποιείται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών και χωρίς διακρίσεις. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής.

Η λειτουργία της Κινητής Μονάδας και του Πολυδύναμου Κέντρου Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ στη Λαμία εντάσσονται στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας - ΕΚΤ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2014-2020»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση