Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας σε διήμερο B2B workshop στη Βαρσοβία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 15:42 Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας σε διήμερο B2B workshop στη Βαρσοβία

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας πραγματοποίησε πολυπληθή επιχειρηματική αποστολή με επαγγελματίες του τουρισμού & επιχειρηματίες της Φθιώτιδας στη Βαρσοβία, το διήμερο 12 & 13 Δεκεμβρίου όπου πραγματοποιήθηκε το Greektourism & gastronomyworkshop.

Την αποστολή συνόδευσαν ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων κ. Χρήστος Σανίδας, ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ κ. Νίκος Σοφιανός & ο Συνεργάτης του φορέα κ. Χριστόφορος Παπαβασιλείου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρέσβης της Ελληνικής Δημοκρατίας στην Πολωνία κ. Μιχαήλ Ευστράτιος Δαρατζίκης, ο Έλληνας Πρόξενος κ. Σπύρος Βούρτσης, η Εμπορική Ακόλουθος κα. Σοφία Μαρία Μπαγατέλα αλλά και η Προϊσταμένη του ΕΟΤ της Πολωνίας, κα. Νικολέτα Νικολοπούλου.

Περισσότεροι από 55 touroperators, travelagents, δημοσιογράφοι και ειδικοί του τουρισμού από την Πολωνική αγορά, βρέθηκαν στο workshop και ήρθαν σε επαφή με το τουριστικό μας προϊόν. Έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας, τις δραστηριότητες που αναπτύσσονται, τον εναλλακτικό τουρισμό, τη γαστρονομία μας. Η Βαρσοβία γέμισε εικόνες και μοναδικές εμπειρίες τουρισμού και γαστρονομίας από τη Φθιώτιδα και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. H Πολωνία για την Ελλάδα, για ακόμη μία χρονιά, αποτελεί τον πρώτο σε προτίμηση τουριστικό προορισμό για τη θερινή σεζόν (Μάιο με Οκτώβριο). Οι λέξεις Sea & Sun είναι η σταθερή δύναμη της Ελλάδας μαζί με την πλούσια μεσογειακή της γαστρονομία. Οι εντυπώσεις από τις επιχειρήσεις μας ήταν εξαιρετικές, πραγματοποιήθηκαν δεκάδες b2b συναντήσεις και τέθηκαν οι βάσεις για μελλοντική συνεργασία.

Θερμές ευχαριστίες στην Περιφέρεια Στ. Ελλάδας, στον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Ηλία Μπουρμά & σε όλη την ομάδα της Περιφέρειας για την εξαιρετική συνεργασία και την κοινή μας προσπάθεια να εξάγουμε το τουριστικό μας απόθεμα. Άλλωστε ως Επιμελητήριο πιστεύουμε ότι μόνο μέσα από συνεργασίες & συνέργειες μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα και να ενδυναμώσουμε τον εξωστρεφή χαρακτήρα του τουριστικού μας προϊόντος. Η αρχή έγινε, το αποτέλεσμα ήταν ιδιαίτερα ελπιδοφόρο και αποτέλεσε τη βάση για αντίστοιχες δράσεις στο μέλλον.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση