Στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθάς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 22:35 Στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθάς

Συζήτησαν για την αστυνόμευση στο Δήμο Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας…

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 συνάντηση μεταξύ του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα και του Δημάρχου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας Γιάννη Σταθά  με θέμα την αστυνόμευση του Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας και κυρίως την αυξημένη αστυνόμευση που πρέπει να υπάρχει στην Αράχωβα κατά τους χειμερινούς μήνες, λόγω αυξημένης τουριστικής κίνησης.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του Δήμου για να στελεχωθεί τουλάχιστον με 8 αστυνομικούς.

Ο Αρχηγός έστειλε  αρχικά 5 αστυνομικούς στον Αστυνομικό Σταθμό Αράχωβας, όπου θα βοηθήσουν τόσο για την ασφάλεια των χιλιάδων επισκεπτών - των πολιτών όσο και των  επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση