Διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης μέσω ΤΕΒΑ σε τρεις Δήμους την Παρασκευή

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 12:46 Διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης μέσω ΤΕΒΑ σε τρεις Δήμους την Παρασκευή

Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν αιτηθεί να είναι ωφελούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)», θα πραγματοποιήθει την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 στους Δήμους Στυλίδας, Μακρακώμης και Καμένων Βούρλων.

Για το Δήμο Στυλίδας τα σημεία διανομής θα είναι:

1) το συνεργείο του Δήμου στη Στυλίδα και η διανομή θα πραγματοποιηθεί από 09:00 π.μ. έως 11:30 π.μ.,

2) το συνεργείο του Δήμου στον Αχινό και η διανομή θα πραγματοποιηθεί από 12:00 μ.μ. έως 13:00 μ.μ. και

3) το Δημοτικό κατάστημα στην Πελασγία και η διανομή θα πραγματοποιηθεί από 14:30 μ.μ. έως 15:00 μ.μ.

Για το Δήμο Μακρακώμης:

Στο χώρο του Κέντρου Κοινότητας στην Σπερχειάδα από τις 10:00 έως 13:30. Για οποιαδήποτε πληροφορία απευθυνθείτε στο τηλέφωνο του Κέντρου Κοινότητας 2236045172.

Για το Δήμο Καμένων Βούρλων:

1) Το παλιό Δημοτικό Σχολείο του Μώλου και η διανομή θα πραγματοποιηθεί από τις 9:00 έως τις 11:00.

2) Το Κλειστό Γυμναστήριο Καμένων Βούρλων και η διανομή θα πραγματοποιηθεί από τις 12:30 έως τις 14:30.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή το Διαβατήριο για τους αλλοδαπούς. Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο ή μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής ή εκδοθείσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση gov.gr.

Τα είδη που θα διανεμηθούν είναι κρέας χοιρινό και βόειο, κοτόπουλο, ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, φακές, φασόλια, ρεβίθια, ρύζι, ζυμαρικά, τραχανάς γλυκός, αλεύρι, φέτα, αλάτι, ζάχαρη, μέλι, πελτές, χυμός πορτοκάλι, γάλα εβαπορέ, υγρό γενικής χρήσης, υγρό πιάτων, σκόνη πλυντηρίου, οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα και σαμπουάν.

Τονίζεται ότι οι διανομές θα πραγματοποιηθούν τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του COVID-19, που έχουν τεθεί από την Κείμενη Νομοθεσία.

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι για λόγους Δημόσιας Υγείας και αποφυγής συνωστισμού, να προσέρχονται στον χώρο διανομής αποκλειστικά την ακριβή ώρα και μέρα που θα ειδοποιηθούν μέσω SMS, καθώς και τηλεφωνικά στους αριθμούς τηλεφώνων που έχουν δηλώσει στο ΚΕΑ.

Η χρήση μάσκας κατά την προσέλευσή και την παραμονή των ωφελουμένων στο χώρο της διανομής είναι υποχρεωτική.

Για το πρόγραμμα ενημερωθείτε αναλυτικά ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση