Επίσκεψη Τοουλιά στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022 16:21 Επίσκεψη Τοουλιά στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας

Η ευχή του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου για τη διαχείριση της πανδημίας για το 2023…

Επίσκεψη στο Γ.Ν. Νοσοκομείο Λαμίας πραγματοποίησε την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για την διαχείριση της πανδημίας, Ανδρέας Τοουλιάς.

Μέσα σε εορταστικό κλίμα ο κ. Τοουλιάς συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ανδρέα Κολοκυθά, την Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Ελένη Κωστορίζου, την Τομεάρχη Παθολογικού Τομέα Αικατερίνη Πισπιρίγκου και τον Υπεύθυνο Νοσηλευτή τμήματος covid Άρη Υφαντή, ανταλάσσοντας ευχές και δώρα ενόψει των εορτών.

Ο λόγος την επίσκεψης ήταν για να εκφράσει ο κ. Τοουλιάς τις θερμές του ευχαριστίες σε όλη την ομάδα covid του Νοσοκομείου Λαμίας που στις δύσκολες μέρες τις πανδημίας, ειδικά στην πρώτη περίοδο που είχαμε να κάνουμε με έναν άγνωστο ιό, με αυταπάρνηση και με κίνδυνο της ζωής τους ήταν στην πρώτη γραμμή της μάχης που δώσαμε όλοι μαζί για την πανδημία.

Τέλος ο κ. Τοουλιάς ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Κολοκυθά για την άψογη συνεργασία και τις άμεσες λύσεις που έδινε τις περιόδους που στο νοσοκομείο υπήρχε πίεση.

Μετά το πέρας της επίσκεψης ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Ανδρέας Τοουλιάς ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλο το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, με υγεία και το 2023 να είναι το έτος που θα απαλλαγούμε οριστικά απ’ την πανδημία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση