Λαμία: Ο Άγιος Βασίλης έφτασε με μηχανή

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2022 09:14 Λαμία: Ο Άγιος Βασίλης έφτασε με μηχανή

Πολλά δώρα, γέλια και χαρά στην επιστροφή της εκδήλωσης για τα παιδιά των αστυνομικών υπαλλήλων…

«Μετά από δύο χρόνια αποχής και πάλι εδώ, δίπλα στα παιδιά μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας, που είδαν την εκδήλωση για τα παιδιά συναδέλφων να στέφεται από απόλυτη επιτυχία.

Τη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση, για τα παιδιά των αστυνομικών, που είχε λείψει στα χρόνια της πανδημίας, συνδιοργάνωσαν η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας με την Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας και την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Στερεάς Ελλάδας, στο Κέντρο Διασκεδάσεως ΄΄ΑΡΙΩΝ PALACE΄΄, την Τετάρτη 21-12-2022.

Την Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας εκπροσώπησε ο Διευθυντής της, Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτρης Φούρλας και την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Στερεάς Ελλάδας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Γιώργος Μπράνης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος Σπυρίδων Σκλάβος και πολλοί αστυνομικοί ακόμη και από μακρινά περιφερειακά Αστυνομικά Τμήματα. 

Η εκδήλωση περιελάμβανε πλούσιο πρόγραμμα με πολλές δραστηριότητες που προσέφεραν στους μικρούς φίλους άφθονο γέλιο και τους κράτησε το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι το τέλος της βραδιάς.

Προς το τέλος του προγράμματος ήρθε και η μεγάλη έκπληξη των παιδιών με την είσοδο του Άγιου Βασίλη, που έφτασε στο κέντρο συνεπιβάτης σε μηχανή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.!

Μαζί με όλους έψαλε τα κάλαντα, φωτογραφήθηκε, έδωσε ευχές και μοίρασε πολλά πολλά δώρα!!!

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η υπέροχη γιορτή και εύχεται σε όλους τους συναδέλφους και στις οικογένειές τους, τα φετινά Χριστούγεννα να φέρουν χαμόγελα στα χείλη και ελπίδες στις ψυχές τους!!! Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε όλους !!! Ευτυχισμένο το νέο Έτος 2023 !!!», καταλήγει το δελτίο τύπου της ΕΑΣΥ Φθιώτιδας που υπογράφουν ο Πρόεδρος της Νίκος Τριανταφύλλης και ο Γενικός Γραμματέας Ευάγγελος Δέδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση