Πριν την έλευση του νέου χρόνου θα επαναλειτουργήσει το αιμοδυναμικό στο ΓΝ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 17:31 Πριν την έλευση του νέου χρόνου θα επαναλειτουργήσει το αιμοδυναμικό στο ΓΝ Λαμίας

Νέος επεμβατικός καρδιολόγος…

Την έναρξη συνεργασίας με τον ιατρό επεμβατικό καρδιολόγο Αντώνιο Χαλαπά, ανακοίνωσε ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας Ανδρέας Κολοκυθάς.

Ο Dr. Αντώνιος Χαλαπάς είναι πιστοποιημένος καρδιολόγος και μέλος της Ευρωπαϊκής Ομάδας Επεμβατικής Καρδιολογικής Εταιρείας (FESC) με περισσότερη από 10ετή εμπειρία στο πεδίο των δομικών Καρδιακών ΔιαταραχώνΒαλβιδοπαθειών και της Στεφανιαίας Νόσου.

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Διετέλεσε Αν. Διευθυντής του Τμήματος Διαδερμικών Βαλβίδων στο Νοσοκομείο Υγεία και, πλέον, κατέχει τον τίτλο του Διευθυντή στον όμιλο του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών. Είναι μέλος της Ομάδας Βαλβιδοπαθειών της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας, έχοντας εμπειρία από πολυάριθμες διακαθετηριακές επεμβάσεις (TAVI, Mitra-Clips/Pascal και σύγκλιση PVL,PCI).

Επιπρόσθετα, ο ιατρός έχει πλούσιο επιστημονικό, ερευνητικό και συγγραφικό έργο, κατέχοντας τον τίτλο του Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει εκλεγεί ως μέλος ΔΕΠ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει διατελέσει μετα-διδακτορικός καρδιολογικός συνεργάτης (Post-Doctoral Cardiovascular Fellowship) του πανεπιστημίου Emory της Ατλάντα των ΗΠΑ, είναι πιστοποιημένος Clinical Research Coordinator και επιστημονικό μέλος (faculty) διεθνών συνεδρίων Επεμβατικής Καρδιολογίας, έχοντας πολυάριθμες διεθνείς (peer reviewed) δημοσιεύσεις.

Τέλος, είναι ο επιστημονικός υπεύθυνος του 1ου workshop Επεμβατικής Καρδιολογίας που πραγματοποιήθηκε στον ελλαδικό χώρο, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, για φοιτητές Ιατρικής και ειδικευόμενους καρδιολόγους (2014).

Ο κ. Χαλαπάς θα συνεργάζεται με το Νοσοκομείο με μπλοκάκι και με την προσθήκη του θα επαναλειτουργήσει το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο.

Σύμφωνα με τον κ. Κολοκυθά η ημερομηνία που θα ξεκινήσουν και πάλι οι ιατρικές πράξεις στο εργαστήριο προσδιορίζεται για αυτή την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση