Ασθενής με κορωνοϊό το έσκασε από το Νοσοκομείο για να κάνει γιορτές σπίτι του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 13:11 Ασθενής με κορωνοϊό το έσκασε από το Νοσοκομείο για να κάνει γιορτές σπίτι του

Τον έψαχναν και ειδοποίησαν την αστυνομία…

Ένας 75χρονος ασθενής με κορωνοϊό που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Βόλου το έσκασε χθες από το δωμάτιό του στην κλινική για να κάνει … γιορτές με την οικογένειά του.

Σύμφωνα με τα gegonota.news, ο ηλικιωμένος «δραπέτης» πήδηξε από το χαμηλό ύψος του μπαλκονιού, ακολούθως πήρε ταξί και πήγε σπίτι του.

Λίγα λεπτά μετά την εξαφάνισή του, πέρασε η νοσηλεύτρια από το δωμάτιο για να δώσει αγωγή και αντιλήφθηκε πως ο ασθενής δεν βρισκόταν πουθενά. “Χτενίστηκε” το Νοσοκομείο, αλλά ο 75χρονος ήταν άφαντος.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και εντοπίστηκε σπίτι του, ενώ το ΕΚΑΒ, τον μετέφερε στο Νοσοκομείο. “Ήθελα να δω την οικογένειά μου, να κάνω γιορτές μαζί τους”, είπε στους αστυνομικούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση