Απόψε στην Πλ. Ελευθερίας το μεγάλο party με τη Λαμιώτισσα Dj Athena

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022 13:30 Απόψε στην Πλ. Ελευθερίας το μεγάλο party με τη Λαμιώτισσα Dj Athena

Μία από τις τελευταίες δράσεις του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας για αυτό το χρόνο είναι ένα μεγάλο event σήμερα το βράδυ στην Πλατεία Ελευθερίας. 

Ένα μεγάλο event διασκέδασης με καλεσμένη όλη την πόλη! Με live από νωρίς το απόγευμα και guest τη φημισμένη Λαμιώτισσα Dj Athena!

Με αφορμή την έναρξη του εορταστικού ωραρίου ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας διοργάνωσε πλήθος εκδηλώσεων σε ένα πρόγραμμα γεμάτο μουσικά ταξίδια, κάλαντα, διασκέδαση και πολλές δράσεις ειδικά αφιερωμένες για παιδιά!

Δείτε φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις των προηγούμενων ημερών που απέσπασαν πολλά κολακευτικά σχόλια καθώς κατάφεραν να μεταδώσουν το εορταστικό πνεύμα σε κάθε γειτονιά του εμπορικού κέντρου!

         

Ευχόμαστε σε όλη τη Λαμία υγεία, ευτυχία και ανάπτυξη !

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση