Λαμία: Μηχανάκι με δύο άτομα συγκρούστηκε με ΙΧΕ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 08:28 Λαμία: Μηχανάκι με δύο άτομα συγκρούστηκε με ΙΧΕ

Στο Νοσοκομείο προληπτικά μητέρα με την ανήλικη κόρη της…

Τροχαίο ατύχημα με τη σύγκρουση ΙΧΕ με μηχανάκι στο οποίο μάλιστα επέβαιναν δύο άτομα, σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (3/1) στη Νέα Μαγνησία Λαμίας.

Ο ηλικιωμένος οδηγός του ΙΧΕ, κινούνταν με κατεύθυνση τη Νέα Μαγνησία, όταν επιχείρησε να στρίψει αριστερά στην οδό Μουδανιών. Εκείνη την ώρα το μηχανάκι με οδηγό 45χρονη και την 14χρονη κόρη της κινούνταν κανονικά προς Λαμία με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να συγκρουστούν.

Το μηχανάκι βρέθηκε στο οδόστρωμα, ευτυχώς όμως τόσο η μητέρα όσο και η μικρή φορούσαν κανονικά τα κράνη τους και τη γλύτωσαν με γρατσουνιές. Προληπτικά ωστόσο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας για εξετάσεις.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση