«Έφυγε» ξαφνικά Λαμιώτης γιατρός

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 08:32 «Έφυγε» ξαφνικά Λαμιώτης γιατρός

Τον βρήκαν νεκρό στο σπίτι του το πρωί της Δευτέρας…

Βαρύ πένθος στη Λαμία και τον ιατρικό κόσμο από την ξαφνική απώλεια του 51χρονου Γενικού Ιατρού, Γιώργου Σταματόπουλου, που βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (9/1) νεκρός στο σπίτι όπου διέμενε στο κέντρο της Λαμίας.

Ο άτυχος άνδρας δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις φιλικών του προσώπων, οι οποίοι ανησύχησαν και πήγαν στο σπίτι του να δουν τι συμβαίνει. Με τη βοήθεια της αστυνομίας και κλειδαρά, μπήκαν μέσα όπου και βρήκαν τον 51χρονο νεκρό στο κρεβάτι του, πιθανότατα από ανακοπή.

Το προηγούμενο βράδυ ήταν μαζί με φίλο του και τίποτα δεν προδίκαζε το κακό.

Από την Αστυνομία αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ το ΑΤ Λαμίας που ανέλαβε την προανάκριση, παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας, προκειμένου να βεβαιωθούν τα αίτια που έκοψαν απότομα το νήμα της ζωής ενός τόσο νέου ανθρώπου.

Συλλυπητήρια από τον Ιατρικό Σύλλογο

Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας μόλις ενημερώθηκε για τον αιφνίδιο θάνατο του συναδέλφου τους εξέδωσε την παρακάτω συλλυπητήρια ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του συναδέλφου Σταματόπουλου Γεώργιου. Το θλιβερό αυτό γεγονός αποτελεί μια σημαντική απώλεια για την ιατρική κοινότητα της πόλης της Λαμίας και του νομού Φθιώτιδας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση