Λεωφορείο για την ανοιχτή σύσκεψη στη ΛΑΡΚΟ από το Εργατικό Κέντρο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 09:32 Λεωφορείο για την ανοιχτή σύσκεψη στη ΛΑΡΚΟ από το Εργατικό Κέντρο Λαμίας

Ώρα αναχώρησης 08;00' το πρωί από το Δημοτικό Πάρκινγκ στο Τσαλτάκη...

Συμμετέχει στην ανοιχτή σύσκεψη των Σωματείων της ΛΑΡΚΟ την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας.

Προκειμένου να βρεθούν  δίπλα στους εργαζομένους για να στηρίξουν τον αγώνα τους, το ΕΚΛ βάζει λεωφορείο το οποίο θα ξεκινήσει στις 8:00 το πρωί, από το Δημοτικό Πάρκινγκ στην οδό Στουρνάρα (παραπλεύρως πρώην Στρατοπέδου Τσαλτάκη).

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με το Εργατικό Κέντρο Λαμίας.

«Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ με την αλληλεγγύη και την ατσάλινη αντοχή τους στον αγώνα, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν συνεχίζουνε με ψηλά το κεφάλι», καταλήγει η ανακοίνωση - πρόσκληση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση