Λαμία: Εργασίες φυσικού αερίου κλείνουν τα πρωινά την οδό Βασιλικών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 10:43 Λαμία: Εργασίες φυσικού αερίου κλείνουν τα πρωινά την οδό Βασιλικών

Πόσο θα διαρκέσουν και πως θα γίνεται η εκτροπή της κυκλοφορίας…

Στο πλαίσιο των εργασιών εκσκαφής για την εγκατάσταση δικτύου Φυσικού Αερίου απαιτείται η διακοπή της κυκλοφορίας της οδού Βασιλικών για το ρεύμα προς Αθήνα, από την Δευτέρα16-01-2023 έως το Σάββατο 21-01-2023.

Η διακοπή αφορά το κομμάτι από τη διασταύρωσή της με την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου έως τη διασταύρωσή της με την οδό Γιαννιτσιώτη και ανάλογα την εξέλιξη των εργασιών η κυκλοφορία θα δίνεται προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας των πολιτών.

Ο προγραμματισμός των εργασιών σύμφωνα με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου είναι να διαρκέσουν από την Δευτέρα 16-01-2023 έως την Πέμπτη 19-01-2023 και μετά το πέρας καθημερινά να δίνεται σε πλήρη κυκλοφορία η οδός Βασιλικών.

Οι οδηγοί θα προειδοποιούνται από εργάτες (σημαιοφόρους) ώστε η κυκλοφορία να εκτρέπεται μέσω των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου (δεξιά), Αγράφων(αριστερά) και Γιαννιτσιώτη (αριστερά).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση