Οι επιχειρήσεις της Φθιώτιδας και της Στερεάς σε τουριστική έκθεση στη Σόφια

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 20:54 Οι επιχειρήσεις της Φθιώτιδας και της Στερεάς σε τουριστική έκθεση στη Σόφια

Μέχρι Παρασκευή 20 Ιανουαρίου η εκδήλωση ενδιαφέροντος…

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας ενημερώνει τις επιχειρήσεις - μέλη του ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετέχει στην τουριστική διοργάνωση Greek Tourism & Gastronomy Workshop  στις 6 Φεβρουαρίου 2023 στη Βουλγαρία/Σόφια, κατά την οποία θα πραγματοποιηθούν b2b συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες.

Η συμμετοχή στη διοργάνωση και στα b2b είναι δωρεάν καθώς η Περιφέρεια θα καλύψει το κόστος.

Όσες επιχειρήσεις - μέλη του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας επιθυμούν να συμμετάσχουν, μπορούν να αποστείλουν συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη δήλωση ενδιαφέροντος έως την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023 στο εξής e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανάλογα με το ενδιαφέρον συμμετοχής, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας θα διερευνήσει την κάλυψη μέρους του κόστους αποστολής των επιχειρήσεων.

Υπεύθυνος Εκθεσιακής Πολιτικής Επιμελητηρίου Φθιώτιδας: κ. Χρήστος Σανίδας

Υπεύθυνος δράσης: κ. Χριστόφορος Παπαβασιλείου

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση