Πρώτοι ερευνητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ο Κώστας Γουργουλιάνης και ο Δημήτρης Κουρέτας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 19:40 Πρώτοι ερευνητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ο Κώστας Γουργουλιάνης και ο Δημήτρης Κουρέτας

Βάσει της διεθνούς αναγνώρισης του έργου τους...

Στις δύο πρώτες θέσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας της ευρωπαϊκής ερευνητικής κατάταξης «AD Scientific Index Europe Top 100 Scientists in Greece 2023», βάσει της διεθνούς αναγνώρισης του έργου τους, βρίσκονται οι καθηγητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Κώστας Γουργουλιάνης και Δημήτρης Κουρέτας.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το larissanet.gr, στην 1η θέση βρίσκεται ο καθηγητής, διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Κώστας Γουργουλιάννης, ενώ τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει ο καθηγητής Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση